Toast met zuivelspread, gebakken peer en rozijnen

Bron: Allerhande Albert Heijn

CategorieBevat4 porties
Bereiden30 min

Eat the rainbow! Van deze gezonde groentepannenkoeken word je gelukkig.

Dit heb je nodig

  • 4 Conference peren
  • 200 gram zuivelspread naturel
  • 40 gram rozijnen
  • 30 gram margarine
  • 1 theelepel kruidenmix koek en speculaas

Zo maak je het

Rooster de sneetjes brood in de broodrooster. Schil ondertussen de peren, snijd in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in de lengte in plakken.
Verhit de margarine in een koekenpan en bak de peer met de rozijnen 5 min. op middelhoog vuur.
Besmeer de sneetjes brood met de zuivelspread. Verdeel de peer en rozijnen erover. Bestrooi met de koek- en speculaaskruiden.

Voedingswaarden

Porties: 4


Hoeveelheid per portie
Calorieën 405
% Dagelijkse behoeften*
Vetten 15g24%
Natrium 400mg17%
Koolhydraten 51g17%
Vezels 7g29%
Eiwitten 12g24%

* De procentuele dagelijkse behoeften zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Uw dagelijkse behoefte kan hoger of lager zijn, afhankelijk van uw caloriebehoefte.

Ingredients

Directions

Toast met zuivelspread, gebakken peer en rozijnen