Bron: Allerhande Albert Heijn
Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!
Dit heb je nodig
- 8 tortillawraps
- 426 gram wilde zalm in blik
- 200 gram koelverse aardappelpartjes met schil
- 125 gram crème fraîche
- 1 komkommer
- 2 theelepels mierikswortel in pot
- 2 eetlepels traditionele olijfolie
- 2 eetlepels kraanwater
- ½ eetlepel gedroogde peterselie
Zo maak je het
Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.
Tips en tricks
Lekker met bimi en partjes citroen.
Voedingswaarden
Porties: 4
- Hoeveelheid per portie
- % Dagelijkse behoeften*
- Vetten 29g45%
- Natrium 790mg33%
- Koolhydraten 54g18%
- Vezels 4g16%
- Eiwitten 31g62%
* De procentuele dagelijkse behoeften zijn gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Uw dagelijkse behoefte kan hoger of lager zijn, afhankelijk van uw caloriebehoefte.